Ovocný čaj
Potřebné ingredience
Různé slupky z ovoce, nebo i kousky ovoce - rybízové, jablečné, hruškové, meruňkové, broskvové, švestkové, maliny, borůvky, ostružiny, třešně, velké rozdrcené šípky z jablíčkové růže bez vnitřku.
Postup přípravy
Slupky nebo i kousky jablek, hrušek, meruněk, malin, borůvek, se usuší. Potom se trocha směsi zaleje vařící vodou, nechá vyluhovat a je z toho osvěžující čaj. Na barvu jsou výborné slupky z černého rybízu, hezkou vůni dodají slupky z jablek. Čaj se může míchat ruličkou celé skořice - skořice je na několikanásobné použití. A hotový čaj sladím cukrem. Toto jsou nasušené slupky z černého rybízu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé